Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada kızının düğün görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının düğününü görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli kızının düğününü görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments