Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada kızının düğün yaptıgını gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada kızına düğün yapmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yeni bir çevre edinileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının düğün görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının düğününü görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada evli kızının düğününü görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments