Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kızının düğününü görmek

Rüyada evli kızının düğününü görmek

Rüyada evli kızının düğününü görmek hainlik yapacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, süzüleceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada evli kızının düğününü gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada evli kızının düğününü görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet eder.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Rüyada evli kadının düğününü görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Rüyada evliyken kendi düğününü görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğününü görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evli birine düğün yapmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments