Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının düğününü görmek

Rüyada kızının düğününü görmek

Rüyada kızının düğününü görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kızının düğününü gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada evli kızının düğününü görmek işlerin günden güne daha da artacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, büyük paralara sahip olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının düğün görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek kırgınlık yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet eder.

Rüyada kızının düğününü görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments