Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek mali sorunlarının çözüleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, huşu içinde devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kızına düğün yapmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada evli kızının düğününü görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının düğün görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, heveslerin söneceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işarettir.

Rüyada kızının düğününü görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments