Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada kızının düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek içinin hafifleyeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek güzel bir iş fırsatına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğün hazırlığını görmek rızkının artacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlığını görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments