Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının düğün görmek

Rüyada kızının düğün görmek

Rüyada kızının düğün görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının düğün gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Rüyada evli kızının düğününü görmek konfor içinde yaşayacağına, ününün çoğalacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işaret eder.

Rüyada kızının düğün görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada kızına düğün yapmak maneviyata daha çok önem verileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının düğününü görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments