Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının düğünü olduğunu gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada kızına düğün yapmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek elini haramdan uzak tutacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Rüyada kızının düğününü görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada kızının düğün görmek çok büyük bir rahata ereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada evli kızının düğününü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin unutulacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments