Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın evine gitmek

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sebep olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, kazanca kavuşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kızının evine gitmek dedikoduya, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir kızın evine gitmek şifa edineceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızın evini görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments