Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hasta gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek hayallerinin de yarım kalacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işarettir.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını hasta olarak görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada kızını hasta görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kızını hasta görmek kötü kişilere yakın olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının hastalandığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments