Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hasta görmek

Rüyada kızını hasta görmek

Rüyada kızını hasta görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını hasta gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek isteklerine kulak vereceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kendi kızını hasta görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kızını hasta olarak görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının hastalandığını görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada kızını hasta görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işinin de hep yürüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastayı ayakta görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
pınar

benim 6 aylık bir kızım var ikiz ve rüyada hasta olduğunu gördüm