Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızını hasta görmek

Rüyada kendi kızını hasta görmek

Rüyada kendi kızını hasta görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, makamının tehlikeye gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada kendi kızını hasta gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kızının hastalandığını görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada kendi kızını hasta görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek bazı sırların açığa çıkacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını hasta olarak görmek saygın biri haline geleceğine, geçim derdine düşeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını hasta görmek yaşama isteğinin artacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine tabir olunur.

Rüyada anneanneyi hasta görmek günahların af olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments