Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hasta olarak görmek

Rüyada kızını hasta olarak görmek

Rüyada kızını hasta olarak görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, hayırlı ve güzel olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını hasta olarak gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada kızını hasta olarak görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine alamet eder.

Rüyada kızını hasta görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, güllük gülistanlık olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kendi kızını hasta görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kızının hastalandığını görmek daha fazla mal sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta çocuğa yardım etmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments