Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının hastalandığını görmek

Rüyada kızının hastalandığını görmek

Rüyada kızının hastalandığını görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin güzel işler yapacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının hastalandığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kızını hasta olarak görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kızının hastalandığını görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını hasta görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kızını hasta görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalettir.

Rüyada anne ve babayı hasta görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments