Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın hasta olduğunu görmek

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Rüyada kızını hasta olarak görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının hastalandığını görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kızını hasta görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını hasta görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini çok hasta görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments