Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının hasta olduğunu görmek

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendi kızını hasta görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kızının hastalandığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı hasta görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızın hasta olduğunu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yaşam refahının düşeceğine delalettir.

Rüyada kızını hasta olarak görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalettir.

Rüyada kızını hasta görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada kızının hasta olduğunu görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments