Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak kısmetlerin azalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada hasta kişi görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok büyük destek vereceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments