Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını şiş görmek

Rüyada ayaklarını şiş görmek

Rüyada ayaklarını şiş görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada ayaklarını şiş gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada ayağında şişlik görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, işini büyüteceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, malların artacağına tabir olunur.

Rüyada şiş ayak görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işiyle nam salacağına yorulur.

Rüyada ayakları şiş görmek kendi işine kavuşacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını şiş görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, muradına eremeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments