Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın şiştiğini görmek

Rüyada ayağın şiştiğini görmek

Rüyada ayağın şiştiğini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek mali krize gireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş ayak görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada ayağında şişlik görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada şiş ayak görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments