Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, başına türlü belalar geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada ayağını şişmiş görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işarettir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek büyük başarıla kazanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakları şiş görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı şiş görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada şiş ayak görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments