Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş ayak görmek

Rüyada şiş ayak görmek

Rüyada şiş ayak görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, variyet sahibi olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada şiş ayak gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ayakları şiş görmek moral bozukluğu yaşanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarını şiş görmek azap çektiğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada şiş ayak görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada ayağı şiş görmek layık olduklarına sahip olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları şişmiş görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağını şişmiş görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments