Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında şişlik görmek

Rüyada ayağında şişlik görmek

Rüyada ayağında şişlik görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, parasının ve makamının artacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağında şişlik gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada şiş ayak görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı şiş görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kısmetinin artacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarını şiş görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments