Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını şişmiş görmek

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını şişmiş gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada şişmiş ayak görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ayağını şişmiş görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında şişlik görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, huzurlu, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ayak şişmesi görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments