Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek çıkmaza düşeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kafasının boşalacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada şiş ayak görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, büyük paralar kazanacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını şişmiş görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında şişlik görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yeni yatırımlar yapacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayakları şişmiş görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada ayağı şiş görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments