Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları şiş görmek

Rüyada ayakları şiş görmek

Rüyada ayakları şiş görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, namaz kılacağına alamet eder.

Rüyada ayakları şiş gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında şişlik görmek günahlarından tövbe etmeye, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Rüyada ayağını şişmiş görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada ayakları şişmiş görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ayak şişmesi görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ele güne muhtaç olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarını şiş görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments