Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayağının altını öpmek

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Rüyada ayak altını öpmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hoşluk içinde olacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altını öpmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek her gün daha fazla dolacağına, kimseyle konuşmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölünün ayağını öpmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments