Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ayağını öpmek

Rüyada eşinin ayağını öpmek

Rüyada eşinin ayağını öpmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, huzur bulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada eşinin ayağını öpmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Rüyada anne ayağı öpmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanı öpmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayağını öpmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının ayağını öpmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, başarılarının devamının geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin ayaklarını öpmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments