Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi denizde görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi denizde görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi denizde görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, bedeninin de iyileşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi denizde gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi denizde görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle denize girmek duygularını açığa vuracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ölüm haberini almak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments