Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle dolaşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle dolaşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle dolaşmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle dolaşmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla dolaşmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle dolaşmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, büyük hatalar yapacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle evli olmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi evinde görmek kariyer edineceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek kem gözlere geleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments