Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, güzel günlerin yaşanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak işlerinin bir anda bozulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak amacına ulaşabileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini kıskandırmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments