Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, dertlerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak evlerine dünürcü geleceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments