Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, iyi halini yitireceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak kazançlı işler yapacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kıskandığını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments