Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak mutluluğunun katlanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak hasret çekenlerin birleşeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kalp kıracağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı kıskanmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments