Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments