Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını ıslak görmek

Rüyada ayaklarını ıslak görmek

Rüyada ayaklarını ıslak görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalettir.

Rüyada ayaklarını ıslak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada ayakları ıslak görmek esenliğe kavuşacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada ayaklarını ıslak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulur.

Rüyada ıslak ayak görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yeni mekânlara gireceğine delalettir.

Rüyada evin içini ıslak görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada ıslak battaniye görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak bir şey görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak kına görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments