Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini ıslak görmek

Rüyada evin içini ıslak görmek

Rüyada evin içini ıslak görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada evin içini ıslak gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada evin içini ıslak görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ıslak tuvalet görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada ıslak kıyafet görmek maddi kayıpların sona ereceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada ıslak pamuk görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak odun görmek gelir elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Rüyada ıslak tahta görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments