Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak kına görmek

Rüyada ıslak kına görmek

Rüyada ıslak kına görmek şansının döneceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak kına gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ıslak kına görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak yastık görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak mezar görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, önemli sorumluluklar alacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak havlu görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak banyo görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kısmetinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ıslak mayo görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments