Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları ıslak görmek

Rüyada ayakları ıslak görmek

Rüyada ayakları ıslak görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, her zaman çok üzgün olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Rüyada ayakları ıslak gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ıslak ayak görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalettir.

Rüyada ayaklarını ıslak görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları ıslak görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak döşek görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çimende yürümek saygınlık göreceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, eve kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak umutlarının yarım kalmayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ıslak kek görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments