Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak ayak görmek

Rüyada ıslak ayak görmek

Rüyada ıslak ayak görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, patron koltuğuna geçeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iyileşme göstereceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak ayak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada ıslak ayak görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarını ıslak görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ayakları ıslak görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, işlerinin artacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslaklık hissetmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ıslak nohut görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, işlerin düze çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ıslak gömlek giymek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ıslak birini görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments