Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını ıslak görmek

Rüyada kendi saçını ıslak görmek

Rüyada kendi saçını ıslak görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını ıslak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek bereket ve huzur geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak olmak işsiz ise işe gireceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak saçı taramak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hayatının da kolaylaşacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak saç görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek içebileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını ıslak görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments