Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kafa dinleyeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zor durumlarda kalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta bir kişi görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi hasta görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, rahat bir nefes alacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments