Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi hasta görmek

Rüyada bir kişiyi hasta görmek

Rüyada bir kişiyi hasta görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, aile saadetinin de artacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Rüyada kişiyi hasta görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yeni şeyler deneneceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada hasta kişi görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kişiyi görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments