Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta görmek

Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta görmek

Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rızkın ve kazancın artacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak uzun bir süre boyunca çekeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hasta bir kişi görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, insanları sakinleştireceğine delalettir.

Rüyada hasta kişiyi görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments