Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek ağır günler geçireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek hayattan her istediğini alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişinin öldüğünü görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments