Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak çok büyük mutluluklar tadacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek işini layığı ile yerine getireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek kişinin şifa bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments