Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız bir teklifi reddetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak daha rahat bir nefes alacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta olarak görmek kendisini keşfedeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments