Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta bir kişi görmek

Rüyada hasta bir kişi görmek

Rüyada hasta bir kişi görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yeni iş kollarına girileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Rüyada hasta bir kişi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, bunun da geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, gerekirse özür dileneceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek durulacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments