Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye bakmak

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, ticaret ehli kimse olacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, enerjisini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin falına bakmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, malların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek bakmak sevmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine bakmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments