Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işe ve aşa kavuşacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek önünün kapanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin gözlerini görmek sorunlarının yakında biteceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin gözünü görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments