Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin içinin daralacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, mutlu günler göreceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, tatsız haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, büyük adımlar atılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments